Användarmanual fjärrkontroll

För aktivering din fjärrkontroll


Tack för att ni köpt vår fjärrkontroll Om du har frågor som inte täcks av denna hjälpfil, tveka inte att skicka e-post.

Denna manual är skyddad av upphovsrätten. Inga delar av denna manual får kopieras eller reproduceras i någon form. Informationen i denna manual kan komma att ändras utan förvarning. Om denna utrustning inte installeras och / eller används i enlighet med dessa instruktioner kan den skadas vilket upphäver garantin.

Denna fjärrkontroll måste aktiveras av användaren innan den kan användas. För att aktivera din fjärrkontroll, vänligen följ dessa steg-för-steg-instruktioner.

När du köper vår fjärrkontroll får du fjärrkontrollen, en USB/micro-USB-sladd och en Type-C kontakt. Du kommer också behöva din dator med Mac OS eller Windows OS (7 eller högre) med en internetuppkoppling. Säkerställ att du har dessa innan du börjar aktivera din fjärrkontroll

Ladda ner och kör RCActivator-mjukvaran på din dator.
Windows OS 7 eller högre: rcactivator-win.ex
Mac OS: rcactivator-macos

OBS: Du kan välja ett språk från rullgardinsmenyn uppe i det högra hörnet.

Öppna RCActivator och koppla sedan din köpta fjärrkontroll till din dator med USB-kabeln som medföljer i din RC’s låda. Du kommer se "USB remote control" ikonen i grönt ljus i aktivernigsprogrammet.

Fyll i beställningsnummer i "Beställnings#"-fältet. Mjukvaran hittar automatiskt de artiklar du beställt.

OBS:

rem...rld.com beställningsnummer är det beställningsnummer du fått i ett e-postmeddelande från oss
rem...sal.com beställningsnummer är det beställningsnummer du fått i ett e-postmeddelande från oss
amazon beställningsnummer är ditt alias
ebay beställningsnummer är ditt alias

Om du beställt flera fjärrkontroller, välj den behövda fjärrkontrollen för programmering och tryck sedan på "Aktivera beställnings"-knappen längst ner i fönstret.

Den röda lampan kommer att tändas och slockna. Du kommer att se: "Beställning aktiverad, koppla från den för att använda den ". Efter att du kopplat bort din fjärrkontroll från datorn är den redo att användas.

OBS: Du kan också trycka på "Skriv ut"-knappen nere i det högra hörnet för att skriva ut fjärrkontrollens knappmanual innan du kopplar bort den från datorn.,