Gebruikershandleiding voor de afstandsbediening

Om uw afstandsbediening te activeren


Bedankt voor het aanschaffen van onze afstandsbediening. Mocht u vragen hebben die u niet in dit hulpbestand aantreft, voelt u zich dan vrij om ons te e-mailen.

Deze handleiding is auteursrechtelijk beschermd. Geen enkel deel van deze handleiding mag op enige wijze worden gekopieerd of gereproduceerd. De informatie geleverd in deze handleiding kan eventueel worden gewijzigd en is niet bindend. Als deze apparatuur niet geïnstalleerd en/of gebruikt worden volgens de instructies kan dit tot schade leden en wordt de garantie ongeldig verklaard.

Deze afstandsbediening dient voor gebruik door de gebruiker te worden geactiveerd. Volg deze stap-voor-stap-instructies om uw AB te activeren.

Wanneer u onze afstandsbediening aanschaft ontvangt u de AB, een USB-/micro-USB-kabel en een Type-C-connector. Ook heeft u een computer met Mac OS of Windows OS (7 of hoger) met internetverbinding nodig. Zorg ervoor dat u deze heeft voor u begint met de activatie van uw AB

Download en draai de RCActivator-software op uw computer.
Windows OS 7 of hoger: rcactivator-win.exe
Mac OS: rcactivator-macos

OPMERKING: U kunt een taal selecteren in het dropdown-menu in de rechterbovenhoek.

Open RCActivator en verbind daarna uw gekochte AB met uw computer via de USB-kabel die u in de doos van de AB aantreft. U ziet het label van de "USB-afstandsbediening" groen oplichten in het activatieprogramma.

Vul uw ordernummer in in het veld "Order#". De software zoekt automatisch de bestelde artikelen op.

OPMERKING:

rem...rld.com het ordernummer is het ordernummer dat u in onze e-mail heeft ontvangen
rem...sal.com het ordernummer is het ordernummer dat u in onze e-mail heeft ontvangen
amazon het ordernummer is uw nickname
ebay het ordernummer is uw nickname

Als u meerdere AB's heeft besteld, selecteer dan de AB die u wilt programmeren en druk op de "Activeer Order"-knop onderaan het scherm.

Het rode lichtje gaat aan en daarna weer uit. U krijgt te zien: "Order geactiveerd, ontkoppel de afstandsbediening en gebruik hem". Nadat u uw AB van uw computer heeft losgekoppeld is hij klaar voor gebruik.

Opmerking: U kunt ook op de "Print"-knop in de rechterbenedenhoek drukken om de knoppenhandleiding van de AB te printen voor u hem loskoppelt van de computer.