Brugermanual til Fjernbetjening

Sådan aktiverer du din Fjernbetjening


Tak for dit køb af vores Fjernbetjening. Du er velkommen til at sende os en mail, hvis du har nogle spørgsmål, som du ikke finder svaret på i denne hjælpefil.

Denne manual er copyright-beskyttet. Ingen del af denne manual må kopieres eller reproduceres i nogen form. Informationen i denne manual kan ændres, uden at der bliver gjort opmærksom på dette på forhånd. Dette udstyr kan gøre skade, hvis det ikke installeres og/eller bruges som anvist i denne manual. I tilfælde af dette, er garantien ikke gyldig.

Denne Fjernbetjening skal aktiveres af brugeren, før den tages i brug. Følg venligst disse instrukser trin for trin for at aktivere din Fjernbetjening.

Når du køber vores Fjernbetjening, får du en Oplader, et USB/mikro-USB kabel, og en Type-C tilslutter. Du får også brug for din computer med Mac OS eller Windows OS (7 eller højere) med en internetforbindelse. Vær venligst sikker på at du har disse, før du går i gang med at aktivere din Fjernbetjening

Download og kør venligst RCActivator softwaren til din computer.
Windows OS 7 eller højere: rcactivator-win.exe
Mac OS: rcactivator-macos

NOTE: Du kan vælge et sprog fra menuen i det øverste højre hjørne.

Åbn RCActivatorog tilslut så din købte Fjernbetjening til din computer via USB-kablet, som fulgte med Fjernbetjeningen. Du vil nu se "USB-fjernbetjening" mærket i grønt lys i aktiveringsprogrammet.

Udfyld venligst ordrenummeret i "Ordre#" feltet. Denne software vil automatisk finde de produkter, du har bestilt.

NOTE:

rem...rld.com ordrenummeret finder du i den mail, du har modtaget fra os
rem...sal.com ordrenummeret finder du i den mail, du har modtaget fra os
amazon ordrenummeret er dit brugernavn
ebay ordrenummeret er dit brugernavn

Hvis du har bestilt flere Fjernbetjeninger, bedes du vælge den Fjernbetjening, du vil programmere, og så trykke "Aktiver Ordre" knappen i bunden af vinduet.

Det røde lys vil tændes og så slukkes. Du vil nu se: "Ordre aktiveret, fjern venligst fjernbetjeningen og brug den". Når du har fjernet Fjernbetjeningen fra din computer, er den klar til brug.

NOTE: Du kan også trykke på"Print" knappen i nederste højre hjørne for at printe Fjernbetjeningsknap manualen, før du fjerner den fra computeren.